Непростено – Лорън Кейт

Непростено - книга 5 (Паднали ангели)

Раят е да бъдеш с онзи, когото обичаш. 
Ад е да бъдете държани разделени.
Къде ще попадне Кам?

Гимназията може да бъде истински ад.
Кам знае какво е да бъдеш преследван. Прекарал е в Ада повече време, отколкото се полага на един ангел. А най-новият му Ад е гимназията, където Лилит, момичето, което той не може да спре да обича, изтърпява наказание заради неговите престъпления.
Кам е сключил облог с Луцифер: разполага с петнайсет дни да убеди единственото момиче, което наистина означава нещо за него, да го обикне отново. Ако той успее, на Лилит ще бъде позволено да се върне обратно в света, и могат да изживеят живота си заедно. Но ако се провали… в Ада има специално място само за него.

Тик-так.

 

Благодаря на издателство Интенс за възможността!

Винаги съм обичала мотива за невъзможната любов между човек и свръхестествено същество, особено когато авторът има дарбата да потопи читателите в историята си. Лорън Кейт изгражда образа на самия Ад в „Непростено“ и успява да предаде идеята, че дори в него щастието е възможно, стига да откриеш любовта. Впечатли ме силната воля на главните герои, която, въпреки многобройните изпитания и страдания, не може да бъде пречупена дори от самия дявол.

Кам е паднал ангел, свикнал да наблюдава любовта на другите отдалеч. Вдъхновен от Лусинда и Даниел, той решава да открие отдавна изгубената си любима Лилит, само за да открие, че тя е в Ада. Той сключва сделка с Луцифер, за да си я върне обратно, с риск да изгуби свободата си.

Лилит обича Кам от хилядолетия, но същата тази любов е причината тя да изживява различни мъчения в Ада отново и отново. А любовта много често граничи с омраза и след всичкото това време Лилит изпитва изпепеляващ гняв към Кам.

„Непростено“ е една разтърсваща история за изгубената и отново открита любов. В един момент кара читателите да се смеят, а в другия – да плачат. Показва силата на истинската любов, но в същото време и колко е важно да имаш добри приятели около себе си. Препоръчвам тази книга на всички, които обичат да се пренасят в нови светове, откъсвайки се поне за малко от скучната реалност.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s