Защо?!

Време е за един пост, посветен само на мен и проблемите ми, вечно нестигащото време и т.н. Искам да чета, да гледам поне 10 различни сериала отначало докрай, без да спирам и без да се притеснявам, че имам да уча, но уви.
Направих грешката да се запиша на всяка възможна олимпиада тази година и това вече цял месец заема уикендите ми, още повече, че се класирах на всички и времето просто отлита. В последно време това е животът ми – цяла седмица домашни, учене за тестове, вечер – танци, в събота – английски, а в неделя – поредната олимпиада. По този начин едва успявам да прочета докрай някоя нова и интересна книга и по цели седмици не намирам време да пиша тук. Посто не мога да си обясня как от толкова време чакам „Империя на бури“ да бъде издадена, а сега просто стои на рафта, наполовина прочетена, молейки за поне малко отделено внимание. И може би най-лошото от всичко – нямам време да се наспя.

Това, че съм толкова неорганизирана, още повече убива шансовете ми за поне малко почивка. Със срам ще си призная, че няма и един ден, в който да съм отишла на училище или на английски без поне пет минути закъснение. В последно време всичко се върти в безлично, едноцветно ежедневие, повтарящо се до безкрай. Просто вече с нетърпение чакам пролетната ваканция, правейки планове още отсега, които за съжаление едва ли ще се случат, заради новата порция домашни.

Е, съжалявам за дългия пост, посветен само на проблемите ми, но сега, след като изписах всичко това, се чувствам много по-добре. Надявам се да не е бил прекалено отегчителен😄

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s