March TBR

Тъй като този месец прочетох около две книги и половина покрай изпита ми по френски, реших, че няма особено голям смисъл да правя Wrap up и затова направо преминавам към книгите, които се надявам да успея да прочета през март.

Първо, смятам да дочета „Пасажер“ и „Империя на бури“, които вече са преполовени. От около месец си обещавам да завърша и „Winner’s curse“, която наистина много ми хареса, но за съжаление трябваше да оставя, за да се фокусирам единствено върху френския. Други книги, привлякли вниманието ми са  „Истории от Академията за ловци на сенки“, която беше коледен подарък, но все още не съм прочела докрай, и „Летни дни и летни нощи“. Тъй като скоро планирам да купя поне 3 нови книги, очаквам списъкът ми още повече да нарасне.

Други книги, които трябва да прочета, но този път не толкова за удоволствие, колкото по задължение са „Coeur de cristal“, „Sept jours pour une éternité…“ и „Stupeur et tremblements“, все пак избрани от мен, но срочната ми оценка е силно  зависима от тях. Стискам палци да успея да се справя с всичко това и силно се надявам да завърша срока добре.

Advertisements
Categories TBR

2 thoughts on “March TBR

  1. Много бих искала да прочета мнението ти за „Winner’s curse“, защото аз като един напълно „отговорен“ човек я оставих на втората глава, но не защото не ми хареса! Но пък първото впечатление ми беше добре, доколкото мога да дам обективно мнение. Приятно прочитане на останалите книги от списъка и внимавай с купуването на нови! 🙂

    Liked by 1 person

    1. Мерси! Аз много я харесах, поне дотам, докъдето съм стигнала, и когато я дочета с удоволствие ще споделя мнението си😄

      Like

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s