Riverdale Book Tag 

С Кали (http://cutedisasterr.blogspot.bg/) решихме да създадем този book tag, защото ОБОЖАВАМЕ Riverdale. Признавам си, тя беше тази, която ме накара да започна да го гледам (едно голямо „Благодаря“, за което). И така, да преминем към съществената част:

1. Ривърдейл: спокоен свят, в който изведнъж всичко се обърква

Тук бих сложила света на магьосниците от Хари Потър. Вярно е, че животът на самия Хари не е съвсем лесен, а и обществото е все още засегнато от действията на Волдемор, но след толкова много време, изминало от изчезването му и привидно спокойствие, всичко отново внезапно се обърква.

2. Арчи: милият най -добър приятел, в когото тайно сме влюбени, златното момче, което всичко обичат

Е, тази категория направо моли за присъствието на Етиен Сен Клер. Просто толкова го обичам, а и всички герои в „Целувка за Ана“ също. Той е перфектният най-добър приятел и най-романтичният човек на Земята.

3. Джъгхед: мистериозното, мрачно момче, готово винаги да помогне, героят, в когото всички се влюбват

Хммм, нека да помисля. Определено това е Рис  или Риси Писи (аз и моите отклонения) от „Двор от мъгла и ярост“ и определено не правя изключение от другите – обичам го. Мил, красив, чаровен, забавен, готов винаги да помогне…мога да продължа със списъка на добрите му качества до безкрай.

4. Бети: доброто момиче, способно на много повече от това, което показва, различно от това, за което всички го мислят

Сидни Сейдж от „Кръвни връзки“ печели тази част. Тя наистина не е това, което изглежда. Доброто, послушно и вечно спазващо правилата момиче бързо се превръща в истински боец ако някой застраши хората, които обича.

5. Вероника: badass героиня, готова на всичко за приятелите си

Тук наистина имам доста голям избор. Въпреки това ще избера още един от героите на Сара Дж. Маас  (обсебена съм) – Селена Сардотиен/Елин Галантиус. Тя става доста страшна ако забележи дори и най-малкият признак за опасност, тегнеща над близките й хора.

 

6. Шерил: безчувствената на външен вид, всъщност наранена емоционално геориня

Ох, колко ми се иска само и тук да сложа Селена. Но също така и Роуз Хатауей от „Академия за вампири“. С толкова много проблеми около Лиса, Дмитри и многобройните препятствия, тя все пак остава силна и преодолява всички проблеми с чувство за хумор и огромен брой саркастични коментари.

7. Джейсън: героят, чиято смърт е причина за началото на всичко

Отаво Сара Дж. Маас – Фейра убива вълк (после се оказва, че не е точно вълк) и това слага началото на всичко. Знам, че не е точно каквото се очаква, но в момента наистина не мога да измисля нищо друго.

Е, това е всичко и бих се радвала да поговоря с други фенове на сериала. Тагвам всеки, който би желал да го направи!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s