March Wrap Up

Този месец за мое голямо съжаление не успях да прочета всички книги от списъка си, но завърших някои нови, които неочаквано открих. Радвам се поне, че успях да прочета пет (никак не са много, но смятам да наваксвам през априлската ваканция). И така към книгите:

1. Пасажер (ревю тук) – Александра Бракен 

Мисля, че съм споделила всичко в ревюто, но това не ми пречи още един път да изразя възхищението си от тази книга и да я препоръчам на всеки, обичащ хубавите приключения, пътуването във времето и добрата любовна история.

Оценка: 5/5

1. „The Winner’s curse“(ревю тук) и „The Winner’s crime“ – Marie Rutkoski 

Бях запленена от първата книга и втората също не ме разочарова. В момента съм в средата на третата и поредицата продължава да е все така динамична, изпълнена с приключения, приятелства, любов и предателства. Нямам търпение да видя как ще свърши и силно се надявам краят да е щастлив.

Оценка: 5/5

3. „Парцалена принцеса“ (ревю тук) и „Broken prince“ – Ерин Уот

По принцип не обичам да чета една поредица на два езика, но бях толкова изненадана накрая на първа книга и исках непременно да видя какво ще стане, че преминаването от български на английски, не ми направи голямо впечатление. И тук все още съм по средата на трета книга (така става като чета по няколко едновременно). Поредицата е забавна и увлекателна, но все пак не мога да й дам 5/5, заради сюжета, който не е много оригинален.

Оценка: 4/5

И така този месец не смятам да правя TBR (очевидно съв твърде несериозна, за да мога да изпълня един), но със сигурност мога да кажа, че ще дочета „The Winner’s kiss“ и „Twisted palace“, а и задължително поне ще започна „Граф Монте Кристо“. Сега поне съм оптимистично настроена за броя книги, които ще мога да отметна от списъка си, най-накрая имам малко по-дълга почивка от училище!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s